Ons verhaal

Sawadee!

Restaurant Big Buddha

Restaurant Big Buddha brengt de Thaise keuken dichter bij de inwoners van de stad Waregem en omgeving. Verwacht een persoonlijke bediening aan tafel en gerechten met dagverse ingrediënten en geïmporteerde Thaise voedingswaren.

Concept

Eerst en vooral heeft het restaurant een bijzonder gezellige huiskamerstijl, aangekleed met warme Thaise accenten. U kan hier dus waarlijk in alle rust  genieten van de heerlijk Thaise keuken.  De authentieke gerechten worden door een ervaren Thaise kok bereid. Bovendien is het een misvatting dat alle Thaise gerechten pikant zijn. Op het menu staan gerechten van zoetzuur tot pittig en pikant. Daarom is er voor elk wat wils. U kan ons onderscheiden van de collega’s niet enkel door de specifieke Thaise keuken, maar ook door enkele specialiteiten met een westers tintje. En er is nog meer, tijdelijke suggesties zorgen steeds voor afwisseling en nieuwe ontdekkingen.

Apero

Een uitgebreide selectie van drankjes bieden een extra meerwaarde. Naast authentiek Thais bier zijn er talrijke aperitieven, cocktails en gins die de aanzet geven voor een geslaagde lunch of diner. Boven alle is de niet te missen topper de huisgemaakte Mai Thai!

Afhalen

Er is tevens een afhaalpunt voorzien, waar u wachtend op uw bestelling, ontspannend plaatsneemt in een sfeervol kader en u zich in Thailand waant. De culinaire pret die u naar huis meeneemt maakt je dag helemaal goed.

Restaurant Big Buddha brengt net iets meer kleur en smaak in je leven!

Iedereen welkom!!